Miljenko Buhač rođen je 22.1.1961. Obrazovanje: dipl. oec. (ekonomski fakultet) Objavljena djela: „Glasovi iz Propunte“, „Čistač zračne luke“ , „U Mostar ako kreneš“ (I i II). Nagrade: Prva nagrada Matice hrvatske za neobjavljenu priču (2003.) Omiljeni citat: : Ne bojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. (Salvador Dali)

Boris Lalić rođen je 3. 2. 1988. Obrazovanje: Master diploma iz komparativne književnosti, Filozofski fakultet u Sarajevu. Objavljena djela: “100%”, “Jackie's on the road again”, “Dobar život u vrijeme krize” . Nagrade: Prva nagrada na konkursu Oslobođenja za kratku priču 2014. godine Omiljeni citat:Vrijeme teče, život je kratak, guska se peče, a meni će batak.

Žarko Milenić rođen je 14. 01. 1961. u Brčkom. Završio je Višu ekonomska školu u Beogradu Objavljena djela : Romani: "Pojela ih kiša" (Zagreb, 1995.; elektronsko izdanje: Zagreb, 2009., Prag, 2011.), "Preludij" (Zagreb, 1997, drugo izdanje pod naslovom "Djevojka lanene kose", Osijek, 2009.), "Zaboravljena planeta" (Rijeka, 1999., drugo izdanje pod naslovom "Vidilac s Gale", Zagreb, 2008), "Adela" (Zagreb, 2001., elektronsko izdanje: Novi Sad, 2014.), "Ubojstvo za pisaćim stolom" (Zagreb, 2002.), "Udvoje" (Rijeka, 2003.; na makedonskom – Skopje, 2007.), "Zmija s istoka" (Rijeka, 2004., elektronsko izdanje: Novi Sad, 2014.), "Leon, čarobnjakov učenik" (Rijeka, 2004.; Tuzla, 2006.; na ukrajinskom – Kijev, 2012.; na armenskom – Stepanekart, 2013.), "Mrtvi kanal" (Rijeka, 2005.), "Uljezi" (Zagreb, 2005.), "Uskraćeni" (Rijeka, 2007.), "Mačka" (Rijeka, 2007.), "Premijera" (Zagreb, 2008.), "Majka kamena" (Osijek, 2009.), "Spomen" (Sarajevo, 2010.), "Zaslužni građanin" (Rijeka, 2013.) i "Antador, Leonov učitelj" (Rijeka, 2015.) i; Zbirke priča: "Nezavršene priče" (Sarajevo, 1988.; dopunjeno izdanje pod naslovom: "Raskrinkani bogovi", Rijeka, 2005.), "Od škole do kuće" (Rijeka, 2001., na makedonskom – Skopje, 2012.), "Sve moje udovice" (Zagreb, 2001.) i "Igre i ocjene" (Brčko, 2010.); Zbirke pjesama: "Vrijeme velikog posta" (Brčko, 1987.), "Velika Kola" (Rijeka, 2000.) i "Ponavljači" (Rijeka, 2007.); Književni prikazi: "Roman našega doba" (Rijeka, 2003.) i "Roman našega podneblja" (Rijeka, 2007.); Zbirke eseja: „Dodiri“ (Brčko, 2013.). Nagrade: Specijalno priznanje Festivala arapskih zemalja u Bagdadu, 2014. , Priznanje Agencije za kulturnu komunikaciju i prijevod iz Pekinga 2014., Nagrada „Ana Frank“ udruženja Makedonija Prezent iz Skopja 2014. Nagrade na konkursima za dramu, priču, pjesmu i esej u BiH, Hrvatskoj i Makedoniji Omiljeni citat: „Književnost je upravljani san.“ Borges